Wie ben ik?

“Een coach die geeft om wie je bent als persoon

Hi, ik ben Femke! 

Mijn interesse voor gezondheid en mensen begon al toen ik nog jong was. Ik weet als geen ander hoe het is om je slecht te voelen in je lichaam. Ik probeerde elk dieet uit en sportte omdat ik mijn lichaam niet mooi vond. 

Jaren later ontdekte ik dat sporten op de juiste manier je sterk kan maken, zowel fysiek als mentaal. 

En daar wil ik jou bij helpen!

Waarom zou ik jouw ideale coach zijn?

Je bent iemand die nood heeft aan 1-op-1 begeleiding. Een fitness is vaak te overweldigend voor jou.

Je bent iemand die op zoek is naar een coach die geeft om wie je bent als persoon, die niet aan hét “sociale media” plaatje voldoet en ook burpees haat. 😉

Je bent iemand die klaar is om de sterkste versie van jezelf te worden.

De voorbije jaren deed ik heel wat opleidingen en cursussen. Ik vind het belangrijk om over de juiste kennis te beschikken om jou op de best mogelijke manier te begeleiden.

  • 2018: Bachelor Toegepaste Psychologie, Hogeschool Vives, Kortrijk
  • 2019: Personal Coach, Centrum voor Avondonderwijs
  • 2019: Sportvoedingsadviseur, Centrum voor Avondonderwijs
  • 2019: PCA Physical Trainer (EREPS level 3, Physical Coaching Academy)
  • 2020: Precision Nutrition level 1 Certified, PrecisionNutrition
  • 2021: PCA Personal Trainer (EREPS level 4), Physical Coaching Academy
  • 2021: Training en coaching tijdens en na de zwangerschap (level 1), Powermama
  • 2022: Training en coaching tijdens en na de zwangerschap (level 2), Powermama

Mijn Filosofie

Ik geloof dat gezondheid niet enkel draait om dat cijfertje op de weegschaal. Gezondheid is zoveel meer dan dat. Het is mijn ultieme doel om jou zelfzeker, maar vooral ook mentaal en fysiek sterk te doen voelen. Ik wil jou helpen naar een versie van jezelf die je zelf misschien (nog) niet ziet. Ik wil je laten ontdekken waar je zelf toe in staat bent, wat JIJ kan.